Rólam

Schumacher Zsolt vagyok, szabadúszó webfejlesztő webdesigner.
Modern, egyedi weboldalakat tervezek és készítek több, mint 10 év tapasztalattal.

Elsősorban kis-, és középvállalkozások, valamint magánszemélyek számára tervezek reszponzív webes felületeket, üzleti, illetve bemutatkozó weboldalakat.

Teljes mértékben személyre szabott megjelenést készítek, pontosan átgondolt és súlyozott tartalmi hierarchiára építve.
A legújabb szabványokat, legmodernebb technológiákat használom a fejlesztés során.

Hiszek az egyediség erejében! Nem használok megvásárolt, előre elkészített sablonokat, így biztos lehetsz benne, hogy webolalad valóban egyedi darab lesz, amely hűen tükrözi majd vállakozásod értékrendjét, és tökéletesen a Te üzleti céljaidhoz van szabva.

Miért én? Kérj ajánlatot!
About

5 ok, amiért érdemes velem dolgoznod

1.12 év szakmai tapasztalat

2008 óta foglalkozom weboldalkészítéssel, webdesignnal. Az évek során több, mint száz weboldal és egyéb online projekt elkészítésében közreműködtem. Tudom a lehetőségeket, ismerem a határaimat, nem vállalok el olyan munkát, amelyet nem tudok kivitelezni.

2.Tervezői szemlélet

Nem árulok instant megoldásokat, előre gyártott sablonokat. Minden oldal elkészültét tervezési fázis előzi meg, mely során átbeszéljük, személyre szabjuk a tartalmi és vizuális hierarchiát, feltárjuk az esetleges hibákat, hiányosságokat, hogy a legmegfelelőbb megoldás szülessen.

3. Naprakészség

Szeretnéd, ha weboldalad a mai kor webdesign tervezési felfogása alapján, korszerű eszközökkel készülne?
Követem a technológia fejlődését, a modern webdesign trendeket ötvözöm a hagyományos szerkesztési elvekkel.

Munkáimban a letisztult, geometrikus formák dominálnak. Modern, friss megjelenés sok képpel, választékos tipográfiával, animációkkal, mikrointerakciókkal.

4.Megfizethető, minőségi szolgáltatás

Egyszemélyes vállalkozásként alacsonyabb árakat tudok ajánlani, mint egy ügynökség, vagy webdesign stúdió.

Ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy az oldalad kiemelt figyelemben részesül és nem a sokadik projekt lesz a futószalagon.

5.Őszinte kommunkiáció

Nem ígérek vevőgyárat, automatikus első helyet a keresőkben, önmagától az egekbe szökő konverziós rátát.
Vallom, hogy a siker záloga a befektetett munka és a pontos, átgondolt tervezés.

Többet szeretnél látni?

Nézz szét munkáim között!
Meggyőztelek? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Miben segíthetek?

Tanácsadás

Kavarognak benned az ötletek? Nem tudod hol kezdj bele, hogyan kommunikáld mondanivalód a látogatóid felé? Mi az ami elengedhetetlen egy jól működő weboldalhoz? Keress meg és segítségedre leszek a koncepció kidolgozásában, hogy weboldalad a lehető legjobban szolgálja vállalkozásod céljait.

Webdesign

A letisztult elrendezéseket, geometrikus formákat preferálom, szeretem az asszimetriát, az egyedi megoldásokat. Korszerű, használható, reszponzív felületeket tervezek, melyek tükrözik vállalkozásod karakterisztikáját, illeszkednek a már meglévő arculathoz, valamint átültethetők közösségi média felületekre is.

Webfejlesztés

Van már egy kész designod, és keresel valakit, aki felépíti? Szükség lenne egy új menüpontra, funkcióra? Keress bátran és megvalósítom! Oldalaim fejlesztését a nemzetközi (w3c) szabványoknak megfelelően végzem, HTML5 és CSS3 alapokon, hibamentes kódot írok.

Logótervezés

A logó az egyik legmeghatározóbb arculati elem, az első lépés a vizuális megjelenés kidolgozása során. Tapasztalataim szerint sok kisvállalkozás hordozza magával régies, elavult logóját, amely nem felel meg a mai kor felhasználási követelményeinek. Tervezzünk egy friss, naprakész logót, megújult weboldaladhoz!

vágjunk bele!