Webszerkesztés | Webdesign

Schumacher Zsolt vagyok, szabadúszó webszerkesztő, webdesigner. 2008 óta tervezek és készítek reszponzív weboldalakat, webes grafikákat cégek, vállalkozások, egyesületek számára.

Stílusom

Szívemhez leginkább a lapos (flat) webdesign áll közel, véleményem szerint ez az irányvonal a webdesign jövője.

Szeretem a modern, geometrikus formákat sok fényképpel, változatos tipográfiával ötvözni. Gyakran használok kártyás/dobozos szabályos elrendezéseket, nagy térközökkel a minél jobb áttekinthetőségért. Az új technológiáknak köszönhetően animációkat is alkalmazok, a felhasználói élmény színesítése érdekében.

Reszponzív design

Designjaimat úgy tervezem, hogy könnyen alakíthatók, alkalmazhatók legyenek különböző képernyő méretekre, a kisebb kijelzőjű okostelefonoktól kezdve a táblagépeken át a nagyméretű monitorokig.

Napjainkban a mobil eszközökről érkező forgalom átlagos esetben már egy weboldal látogatottságának 25-30%-át teszi ki. Ugye Ön sem szeretné látogatói egynegyedét figyelmen kívül hagyni?

Kódolás

Weboldalaim elkészítéséhez a legújabb technológiákat használom a nemzetközi (W3C) szabványoknak megfelelően. Hibamentes kódot írok.

A HTML5 és CSS3 szabványok mellett újabb és újabb javascript eszközökkel bővítem eszköztáram, a minél magasabb szintű felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Keressen meg!

Amennyiben Ön is szeretné egy modern, reszponzív weboldallal erősíteni cége, vállakozása online megjelenését, keressen meg és kérjen ajánlatot!

Ismeretek, Használt technológiák